Tarta cu MerePentru aluat am folosit două căni de făină, două linguri de zahăr, două gălbenușuri, două treimi dintr-un pachet de unt. Pentru umplutură am folosit mere mândre, acrișoare. Un kilogram.


Am frământat aluatul cu o pișcătură de sare. Trei – patru minute. L-am întins în tăvi (au ieșit două tarte din cantitățile astea), l-am înțepat să nu crească prea tare și l-am pus la frigider o jumătate de oră. Am pus merele curățate și tăiate cuburi într-o cratiță. Peste ele, o cutie și jumătate de lapte condensat.  Am amestecat și am ținut cratița pe foc mic un sfert de oră. Laptele a început să se caramelizeze ușor, merele s-au înmuiat.


Am copt aluatul 8  minute la 180 de grade Celsius. Apoi l-am scos din cuptor. Am umplu tartele cu umplutura din mere, lapte condensat (nu am mai pus zahăr, laptele e deja dulce) și alte două gălbenușuri, adăugate doar după ce s-a răcit amestecul de lapte caramelizat și mere. Tartele au stat în cuptor un sfert de oră. Puteți pune și puțină scorțișoară în umplutură. Poate și puțină frișcă deasupra.

AdiHadean

Produsele Noastre

  • Cele Mai Vândute
  • Rating
  • Cantitate
  • Preț