Sorbet, Serbet, InghetataFructele se spala (eu am folosit căpșune și cireșe), le cureți (căpșunele de codițe/frunze, cireșele de cosițe/sâmburi) apoi le amesteci cu lapte condensat (două linguri de lapte condensat la 100 de grame de fruct) și câte o lingură de iaurt. Peste căpșune pui seminte de vanilie, peste cireșe pui un degetar de rom.
Ar trebui să obțineți două spume de fructe, evident, cu arome diferite și texturi ușor diferite. E în regulă să le amestecați, adică să puneți spuma de cireșe într-o caserolă și să o turnați pe cea de căpșune peste, asta dacă nu vă deranjează cristalele de gheață.
Dacă vă deranjează (și cred că pe cei mai mulți dintre noi îi deranjează), nu are rost să vă bateți capul cu ordinea spumelor în caserolă, oricum o să o scoateți o dată pe oră din congelator și o să amestecați în ea cu o furculiță, să spargeți gheața. E destul dacă faceți operațiunea asta de trei ori. Lăsați caserola în frigider peste noapte (cam 4-5 ore ajung de fapt dar e mai comod să prepari asta seara pentru a doua zi) și gata șerbetul.

AdiHadean

Produsele Noastre

  • Cele Mai Vândute
  • Rating
  • Cantitate
  • Preț