Politica de Confidentialitate

SC DeLatte Cream Milk  SRL, denumita in continuare” Delatte Cream Milk”,  str. Porii, 146, Floresti, jud. Cluj , punct de lucru: str. Progresului, 5, Teius, jud. Alba, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J12/5194/22.11.2018, avand cod unic de inregistrare RO 40201364, cont RO97BTRLRONCRT0476682101, deschis la Banca Transilvania Cluj-Napoca., va punem la dispozitie aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal.

Aceste informatii  se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal ale vizitatorilor si utilizatorilor site-ului delatte.ro, precum si partenerilor nostri contractuali.

Prin completarea formularelor de pe site-ul nostru: formularul din pagina de Contact, formularul din pagina de Login, formularul pentru crearea unui cont nou de utilizator sau prin comunicarea cu noi prin telefon, e-mail, etc., colectam diverse informatii despre dumneavoastra. Acestea pot include numele, adresa de domiciliu, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon.

La fiecare accesare a delatte.ro se colecteaza automat: Adresa Internet Protocol (IP), precum si alte informatii tehnice, alaturi de date despre vizita dumneavoastra: secventa de clicuri catre, prin si de la site-ul delatte.ro (inclusiv data si ora), datele sau produsele pe care le-ati vizualizat sau cautat pe site.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal sunt: incheierea sau executarea unui contract cu dumneavoastra, obligatii legale, securitatea IT, scopuri oficiale.

Datele sunt prelucrate pentru administrarea site-ulul delatte.ro, scopuri de marketing: cercetare de piata, testare, continut personalizat, securitatea site-ului.

Pentru publicitate si marketing,  vom prelucra datele cu caracter personal doar cu consimtamantul dumneavoastra.  In aceste cazuri, va vom solicita separat consimtamantul, la cererea datelor. Va puteti retrage consimtamantul, trimitand o solicitare la adresa: office@delatte.ro .

Pentru obligatii legale sau contractuale, apare obligativitatea dumneavoastra de a ne furniza date cu caracter personal;  daca astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea sa gestionam relatiile contractuale sau sa respectam obligatiile noastre legale.

In cazul unor eventuale litigii, vom putea de asemenea folosi datele cu character personal ale dumneavoastra.

Pentru client si utilizatori: va putem colecta si prelucra: datele de identificare, datele de contact, datele bancare in scopul  livrarii de bunuri si efectuarii platilor in baza contractelor aferente.

Putem prelucra datele cu caracter personal astfel incat sa va putem oferi informatii despre bunuri sau servicii care consideram ca va intereseaza. Va puteti retrage consimtamantul, trimitand o solicitare la adresa: office@delatte.ro .

Pentru parteneri comerciali: va putem colecta si prelucra: datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact de afaceri, date bancare si codul de identificare fiscal in scopul  livrarii de bunuri si efectuarii platilor in baza contractelor aferente. Uneori putem utliza numele angajatilor, strict pentru executarea obligatiilor contractuale ce ne revin.

Putem prelucra datele cu caracter personal astfel incat sa va putem oferi informatii despre bunuri sau servicii care consideram ca va intereseaza. Va puteti retrage consimtamantul, trimitand o solicitare la adresa: office@delatte.ro .

In cazul candidatilor la posturi disponibile in cadrul delatte.ro, datele disponibile in cadrul CV-ului dumneavoastra vor fi utilizate in cadrul procesului de recrutare si selectie, precum si pentru comunicarea cu dumneavoastra in cadrul acestor  procese.

DeLatte Cream Milk nu va transmite  catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. In cadrul firmei, doar departamentul de vanzari are acces la informatiile dumneavoastra. Acestia au dreptul sa gestioneze datele cu caracter personal numai pe baza instructiunilor comunicate de DeLatte Cream Milk, pe baza obligatiilor contractuale.

Datele cu character personal sunt protejate tehnic si organizatoric. Site-ul delatte.ro are masuri de securitate care impiedica pierderea datelor cu character personal. Totusi, erorile soft-ului cu care este conceput site-ul si securitatea serverului pe care este gazduit site-ul nu intra in raspunderea noastra.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor guvernamentale, fiscale si/sau organelor de aplicare a legii, daca avem obligatii  legale.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi divulgate catre companiile specializate in servicii de curierat (strict pentru asigurarea transportului produselor spre dumneavoastra), catre furnizorii de servicii: IT, Contabilitate, securitate, diversi consultanti (contabili, auditori) – atunci cand este necesar.

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru perioada necesara pentru a indeplini scopurile enumerate in prezentul document sau pentru perioada impusa de legislatia nationala , in conformitate cu perioadele minime legale de pastrare aplicabile si/sau atat cat este necesar pentru a ne exercita drepturile, vezi mai jos:

Client sau Partener Comercial: pe perioada exercitarii relatiei contractuale.

Utilizator al site-ului delatte.ro (aveti un cont pe site): perioada in care contul de utilizator este activ.

Candidat la job-uri: pe toata durata desfasurarii procesului de recrutare si selectie, pentru persoanele neangajate in firma.

Pentru datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate pe baza consimtamantului dumneavoastra: numai pentru perioada prevazuta prin consimtamantul dumneavoastra.

Site-ul delatte.ro este administrat si intretinut de SC DELATTE CREAM MILK SRL si gazduit de serverele companiei  ROMARG, din Romania.

Aveti urmatoarele drepturi:dreptul de va confirma daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, si de a va furniza o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal, dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal,  dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale, dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal, dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru a va exercita drepturile, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@delatte.ro .

Sunteti responsabil pentru pastrarea in siguranta a  usenamului, si parolei folosite pentru site. Datorita faptului ca internetul nu este un mediu 100% sigur, vom folosi proceduri stricte pentru a incerca sa impiedicam accesul neautorizat la datele dumneavoastra.

Va rugam sa consultati periodic Politica de Confidentialitate.

Ultima actualizare: 1 februarie 2019

 

Produsele Noastre

  • Cele Mai Vândute
  • Rating
  • Cantitate
  • Preț