Măr Dulce     
Am făcut un pandișpan din trei ouă (albușurile bătute spumă până la faza de “moțuri”,cu 90 de grame de zahăr pudră, gălbenușurile bătute spumă până se albesc,

cu 90 de grame de zahăr pudră și 90 de mililitri de ulei de floarea soarelui), șase linguri de zahăr și trei linguri de făină de trei nule, fără praf de copt.

E important să cerneți făina în timp ce o adăugați la spuma de gălbenuș.
E important să adăugați albușurile la gălbenușuri folosind o spatulă și nu un tel. În felul ăsta, nu veți da greș niciodată.

Coaceți pandișpanul într-o formă nu foarte întinsă, să aibă din ce să crească.

Încingeți cuptorul la 180 de grade Celsius și coaceți pandișapanul pentru 35 de minute sau până trece testul scobitorii.

Scobiți câteva mere, spălate bine. Tăiați capace merelor și puneți în ele caramel, după poftă. Lăsați spațiu pentru pandișpan.
Așezați pandișpan peste caramel, acoperiți cu capacul tăiat mai devreme și așezați merele (presupunând că nu faceți doar unul) într-o tavă.
Pentru a păstra umezeala în interiorul mărului (măcar o parte din ea), umpleți scobiturile cu pandișpan. Coaceți merele 45 de minute la 180 de grade Celsius.
Puteți să le serviți calde sau reci.
Merg bine în combinație cu un gem sau un sirop acrișor.
Se potrivesc și cu înghețata de vanilie.
 
Surpriza cu adevărat plăcută e pandișpanul îmbibat cu sucul mărului și duce de leche caramel , copt până capătă consistența unei budinci.


Adi Hădean

Produsele Noastre

  • Cele Mai Vândute
  • Rating
  • Cantitate
  • Preț