Inghetata de banane si caramel




Cred că nu mai e un secret pentru nimeni că cea mai simplă și ușoară înghețată care se poate face acasă, este cea dintr-un singur ingredient, adică înghețata de banane. Efectiv îngheți bananele rupte în bucăți, apoi le treci prin blender și le servești și așa nu mai poftești la înghețatele din vitrine, cu aromă de banane. Eu am înnobilat această înghețată cu niște caramel condensat și a ieșit de-a dreptul delicioasă.

 

 Ingrediente:

- 2 banane coapte

- 1 lingura caramel condensat Delatte Caramello

- zeama de la 1/2 lamaie


Metoda de preparare:

Decojim bananele, le rupem și le punem în recipientul blenderului. Adăugăm zeama de lămâie și le pasăm, apoi le amestecăm cu caramelul condensat, până la omogenizare. Punem compoziția într-un recipient cu capac, pe care îl dăm la congelator, pentru aproximativ 2 ore, apoi putem servi cu mare poftă înghețata de banane cu caramel. Pentru un plus de gust putem adăuga și frunze de mentă. Să vă fie de folos!



Pofta buna!

retetemerisor.ro



Produsele Noastre

  • Cele Mai Vândute
  • Rating
  • Cantitate
  • Preț