Inghetata cu Cirese



Ingrediente: 

  • 350 g frisca lichida
  • 500 grame cirese (nici nu va zic ca iese o grozavie cu orice fruct / de ex.. de padure)
  • 100 ml sirop concentrat de cirese.


Mod de preparare:


Pentru inghetata asta, am folosit cirese congelate – pe care le-am ‘batut’ cu facaletu pana s-au prefacut in bucati micute. Am mixat frisca, am turnat peste ea laptele condensat, am pulsat cu ciresele zdrobite, am stropit totul cu siropul de cirese (nici nu va zic ca puteti folosi orice alta aroma de sirop concentrat aveti la indemana, in functie de fructele pe care le incorporati in compozitie) si am amestecat usor toate ingredientele cu o spatula.
Apoi toata cremosenia asta si-a gasit drum spre aparatul de inghetata… si-n 40 minute ni s-a rasfatat in fata ochilor minunatia asta dulce, parfumata de vara.
Daca nu aveti aparat de inghetata, nu-i bai! O varsati intr-un vas pe care il ascundeti in congelator pentru 40 minute, apoi o scoateti si-o mixati ca sa-i spargeti cristalele de gheata si mai repetati o data procedura asta dupa 30 minute (daca mai aveti stare) si cam gata!

Produsele Noastre

  • Cele Mai Vândute
  • Rating
  • Cantitate
  • Preț