Dulce de Leche



Dulce de Leche - desertul specific bucatariei sud-americane, are consistenta si gustul cremei de caramel.

Timp de preparare: 3h

Portii: 397 g crema dulce de leche

Ingrediente: o cutie de 397 g lapte indulcit condensat DeLatte


Mod de preparare:

Scufundam cutia de lapte condensat indulcit nedesfacuta (dupa ce in prealabil i-am scos eticheta) intr-o oala cu apa rece, astfel incat apa sa fie aproximativ la 1-1,5 cm mai jos de capac. Este foarte util sa invelim conserva intr-un prosop de bucatarie pentru a preveni supraincalzirea acesteia si galagia pe care o va face la fierbere. Focul trebuie sa fie foarte mic pentru a preveni explozia cutiei. Nu uitati sa completati cu apa din cand in cand. Dupa aproximativ 3 ore, scoatem cutia din apa fierbinte si o lasam la racit.


Se pastreaza la frigider, putandu-se utiliza ca si: crema la prajituri, napolitane sau torturi ,topping inghetata, orez cu lapte, topping fructe sau salate de fructe, checuri, gris cu lapte, etc.


AdiHadean

Produsele Noastre

  • Cele Mai Vândute
  • Rating
  • Cantitate
  • Preț