Dulce de Leche



Dulce de Leche - desertul specific bucatariei sud-americane, are consistenta si gustul cremei de caramel.

Timp de preparare: 3h

Portii: 397 g crema dulce de leche

Ingrediente: o cutie de 397 g lapte indulcit condensat DeLatte


Mod de preparare:

Scufundam cutia de lapte condensat indulcit nedesfacuta (dupa ce in prealabil i-am scos eticheta) intr-o oala cu apa rece, astfel incat apa sa fie aproximativ la 1-1,5 cm mai jos de capac. Este foarte util sa invelim conserva intr-un prosop de bucatarie pentru a preveni supraincalzirea acesteia si galagia pe care o va face la fierbere. Focul trebuie sa fie foarte mic pentru a preveni explozia cutiei. Nu uitati sa completati cu apa din cand in cand. Dupa aproximativ 3 ore, scoatem cutia din apa fierbinte si o lasam la racit.


Se pastreaza la frigider, putandu-se utiliza ca si: crema la prajituri, napolitane sau torturi ,topping inghetata, orez cu lapte, topping fructe sau salate de fructe, checuri, gris cu lapte, etc.


AdiHadean

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout