Crema de Lapte cu Mascarpone



Ingrediente:


- 4 ouă

- 200 de mililitri de lapte condensat și îndulcit

- 50 ml vin licoros

- 500 de grame de mascarpone

- 100 de grame (12 pișcoturi)

- 2-3 piersici din compot


Mod de preparare:


4 gălbenușuri, 200 de mililitri de lapte condensat și îndulcit, 50 ml vin licoros
Baie de aburi, amestecare viguroasă cu telul, 7-10 minute.
 
Răcire rapidă, într-un vas cu apă rece-rece, eventual cu gheață.
 
500 de grame de mascarpone în vasul cu crema de lapte și gălbenuș, odată ce aceasta s-a răcit. Încorporare lentă, cu telul.
 
Sirop pentru pișcoturi/blat:  cafea+zeama unui compot de piersici.
 
Pișcoturi însiropate ușor. Pentru 12 porții, 100 de grame (12 pișcoturi).
 
2-3 piersici din compot, pentru un adaos aromat și o textură crocantă adăugată desertului.
 
Pișcot și piersică în pahar, 3 linguri de cremă peste ele.
 
Piersică peste cremă + o frunzuliță de oregano. Poate fi busuioc, poate fi mentă. Musai să alegeți frunze mici de tot.
 
Frigider, 2 ore.
 
adihadean.ro

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout