Crema de Lapte cu Mascarpone



Ingrediente:


- 4 ouă

- 200 de mililitri de lapte condensat și îndulcit

- 50 ml vin licoros

- 500 de grame de mascarpone

- 100 de grame (12 pișcoturi)

- 2-3 piersici din compot


Mod de preparare:


4 gălbenușuri, 200 de mililitri de lapte condensat și îndulcit, 50 ml vin licoros
Baie de aburi, amestecare viguroasă cu telul, 7-10 minute.
 
Răcire rapidă, într-un vas cu apă rece-rece, eventual cu gheață.
 
500 de grame de mascarpone în vasul cu crema de lapte și gălbenuș, odată ce aceasta s-a răcit. Încorporare lentă, cu telul.
 
Sirop pentru pișcoturi/blat:  cafea+zeama unui compot de piersici.
 
Pișcoturi însiropate ușor. Pentru 12 porții, 100 de grame (12 pișcoturi).
 
2-3 piersici din compot, pentru un adaos aromat și o textură crocantă adăugată desertului.
 
Pișcot și piersică în pahar, 3 linguri de cremă peste ele.
 
Piersică peste cremă + o frunzuliță de oregano. Poate fi busuioc, poate fi mentă. Musai să alegeți frunze mici de tot.
 
Frigider, 2 ore.
 
adihadean.ro

Produsele Noastre

  • Cele Mai Vândute
  • Rating
  • Cantitate
  • Preț