Capsune cu Frisca din Smantana Acra



V-am arătat desertul cu caramel pe care l-am făcut acum câteva zile. După ce a petrecut el o noapte și o zi în frigider, m-am pomenit cu niște resturi (ați văzut că l-am pus în carafă) nu grozav de aspectuoase dar grozav de gustoase. Trebuia să se întâmple ceva interesant cu ele. Și s-a întâmplat.


Am pus desertul cu caramel, pișcot și levănțică în shot-uri. Am bătut 4 linguri de smântână fermentată, grasă, cu două linguri de zahăr și semințele dintr-o păstaie de vanilie. Am obținut o frișcă subțire, acrișoară și aromată. Am pus frișcă peste primul strat de desert.


Am tăiat căpșune în sferturi, am pus câte un sfert în fiecare shot, am acoperit cu desert de caramel, iar cu frișcă și la urmă iar căpșune.


Zece shot-uri de efect. Bune pentru o petrecere cu prietenii în grădină.          

AdiHadean