Briose cu Dulce de LechePentru 9 brioșe am folosit o cană de făină (125 de grame, era o cană nu foarte mare), trei ouă mici, o lingură bună de zahăr, o pișcătură de sare și 150 de grame de unt. Țineți minte, cu cât e mai bun untul, cu atât sunt mai gustoase brioșele.
Fructele de pădure congelate-s pentru a echilibra gustul, caramelul e destul de dulce dar se pupă cu fructele, acrișoare bine. Revenind la brioșe: am amestecat ingredientele uscate apoi am amestecat praful ăsta cu ouăle. Am turnat untul topit pe care l-am lăsat înainte de asta să se răcească puțin. Am uns cu unt forma de brioșe, am pus câte două linguri în fiecare compartiment și am copt brioșele la 180 de grade Celsius timp de 10 minute (cuptorul încălzit înainte).


Dulcele de leche e ușor de făcut: 2 cutii de lapte condensat și îndulcit (cremă de lapte de la DeLatte am folosit eu) și 250 ml de smântână dulce.Am pus amestecul într-o cratiță cu fund gros și am amestecat pînă s-a făcut caramelul. 20 de minute pe foc mic, mic, să nu se afume laptele. Am scufundat brioșele-n dulce de leche și le-am bombardat cu fructe de pădure.

AdiHadean

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout