Inghetata cu Banane

Un kilogram de banane tăiate-n rondele și congelate, 50 ml. rom bun, 5 frunze de mentă, 100 ml. lapte condensat și îndulcit, 3 minute-n robotul de bucătărie la viteză mare. ...citește mai mult




Inghetata de Capsuni

Spalam bine capsunile si le dam prin blender. Amestecam piureul de capsuni cu cele 2 linguri de zahar, vanilia si zeama de lamaie. Intr-un bol mare, amestecam cu mixerul laptele condensat si frisca lichida pana avem o crema fina (7-8 minute in KitchenAid, la viteza mare, cu paleta pentru albusuri). Punem si piure de capsuni, pe care il incorporam in crema folosind o spatula. ...citește mai mult



Inghetata de Ciocolata, Capsune si Lime

Simplu, iara simplu, cu o structura din: 397 grame lapte condensat, 250 grame ciocolata alba, 400 grame smantana grasa de gatit/ sau frisca lichida, 200 grame capsune/ sau fructe de padure (taiate in bucati sau mixate), 2 linguri cu esenta de vanilie si zeama de la 2 lime XL! ...citește mai mult



Inghetata cu Cirese

Pentru inghetata asta, am folosit cirese congelate – pe care le-am ‘batut’ cu facaletu pana s-au prefacut in bucati micute. Am mixat frisca, am turnat peste ea laptele condensat, am pulsat cu ciresele zdrobite, am stropit totul cu siropul de cirese (nici nu va zic ca puteti folosi orice alta aroma de sirop concentrat aveti la indemana, in functie de fructele pe care le incorporati in compozitie) si am amestecat usor toate ingredientele cu o spatula. ...citește mai mult



Cea mai simpla inghetata de casa

E interesant să faci cu mâna ta lucruri pe care te-ai obișnuit să le cumperi, lucruri pe care nu te-ai gândi niciodată să le faci acasă pentru că-ți închipui că e foarte foarte complicat. Cum ar fi înghețata, de exemplu. Ei bine, să faci înghețată e foarte simplu, îți trebuie doar un congelator, ingredientele potrivite, care-s puține și ceva răbdare. ...citește mai mult



Sorbet, Serbet, Inghetata

Fructele se spala (eu am folosit căpșune și cireșe), le cureți (căpșunele de codițe/frunze, cireșele de cosițe/sâmburi) apoi le amesteci cu lapte condensat (două linguri de lapte condensat la 100 de grame de fruct) și câte o lingură de iaurt. Peste căpșune pui seminte de vanilie, peste cireșe pui un degetar de rom. ...citește mai mult


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout