Crema de Lapte cu Mascarpone

4 gălbenușuri, 200 de mililitri de lapte condensat și îndulcit, 50 ml vin licoros Baie de aburi, amestecare viguroasă cu telul, 7-10 minute. Răcire rapidă, într-un vas cu apă rece-rece, eventual cu gheață. ...citește mai mult




Dulce de Leche

Dulce de Leche - desertul specific bucatariei sud-americane, are consistenta si gustul cremei de caramel. Timp de preparare: 3h Portii: 397 g crema dulce de leche ...citește mai mult




Sorbet, Serbet, Inghetata

Fructele se spala (eu am folosit căpșune și cireșe), le cureți (căpșunele de codițe/frunze, cireșele de cosițe/sâmburi) apoi le amesteci cu lapte condensat (două linguri de lapte condensat la 100 de grame de fruct) și câte o lingură de iaurt. Peste căpșune pui seminte de vanilie, peste cireșe pui un degetar de rom. ...citește mai mult



Capsune cu Frisca din Smantana Acra

V-am arătat desertul cu caramel pe care l-am făcut acum câteva zile. După ce a petrecut el o noapte și o zi în frigider, m-am pomenit cu niște resturi (ați văzut că l-am pus în carafă) nu grozav de aspectuoase dar grozav de gustoase. Trebuia să se întâmple ceva interesant cu ele. Și s-a întâmplat. ...citește mai mult



Mousse au Caramel si Levantica

Piscoturi, Pineau de Charentes, lapte condensat si indulcit… am mai folosit cinci ouă pentru cremă/spumă. Mai întâi am separat gălbenușurile de albușuri. A fost prima dată-n viață când am folosit ciocolată umplută pentru o cremă. N-a fost o idee rea. Am făcut o cană de cafea pe care am aromat-o cu Pineau. Am bătut albușurile spumă cu o lingură de zahăr și am pus spuma în frigider. ...citește mai mult


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout